Partners | Studentlya.nu
Vi har samarbetsavtal med några av våra partners för att skapa en bättre upplevelse för dig på Student.se. Tillsammans med dem kan vi ge dig söktjänster för att hitta stipendier, litteratur, jobb och mycket annat.

Våra partners

BOSTADSTIPS.COM Bostadstips är en mötesplats på nätet med totalt cirka 50 000 lägenhetsletare och bostadsbytare. Sajten gör bostadsjakten snabbare och enklare.
festivalinfo.se Festivalinfo.se är Nordens största webbplats för konserter och festivaler. Här finner du information om alla festivaler. Sajten når ut till mellan 40 000 till 150 000 unika besökare per månad och på årsbasis mer än 500 000 besökare som är intresserade av att köpa biljetter till festivaler och konserter.
Kurslitteratur.se Kurslitteratur.se Kurslitteratur.se är en annonsplats för dig som hellre köper billig och begagnad kurslitteratur än ny och lite dyrare. Webbplatsen är en europeisk marknadsplats och förmedlar kontakt mellan flera tusen köpare och säljare varje månad. Att annonsera på deras webbplats är gratis och innebär inga förbindelser.
Libris Kungliga biblioteket Libris Kungliga biblioteket Sveriges nationalbibliotek, Kungliga biblioteket tillhandahåller tjänsten Uppsök, som gör det möjligt för dig att söka efter examensarbeten och uppsatser utifrån ämne, områden och lärosäte.
mvgplus.se Mvgplus.se tillhandahåller en gedigen databas av uppsatser för gymnasister och högskolestudenter.
StepStone StepStone StepStone startade sin verksamhet i Norge 1996 och banade därmed väg för rekrytering via Internet. Huvudbolaget StepStone ASA är listat på Oslobörsen sedan år 2000 och på Londonbörsen sedan november 2008. Företaget är globalt marknadsledande inom både onlinerekrytering och HCM-lösningar.
STUDENT.SE Student.se är landets största och enda heltäckande webbplats för universitets- och högskolestudenter. Här kan besökaren träffa studenter från hela landet, få information om studier och studentliv samt hitta den billigaste kurslitteraturen och mycket mer.
Studentertyckertill.se Studentertyckertill.se "Studenter tycker till" gör det möjligt för studenter att sätta betyg på föreläsare, program och specifika kurser, utifrån kriterier som bl.a. utlärningsförmånga, kunskap, engagemang, lärandestöd och kvalitet. Detta för att informera kommande och blivande studenter.
studieblocket Studieblocket Studieblocket erbjuder dig som företag en chans att marknadsföra dig direkt till studenter genom att annonsera på deras kollegieblock. Varje år trycker företaget upp 270 000 kollegieblock som delas ut gratis i 26 olika studentstäder runt i landet.
TIMES Times The Tournament In Management and Engineering Skills (TIMES) is the largest pan-European case study competition for Industrial Engineering and Management students. This prestigious, highly acclaimed event has successfully been organised since 1994 and attracts around 250 top teams each year. The 2012 final week in Stockholm eventually brings together the winning teams from each Semi Final to determine Europe's "IEM Students of the Year". Please visit us at: times2012.com
traineeprograms.com Traineeprograms.com är en sajt med inriktning på traineeprogram. Traineeprograms.com erbjuder ett enkelt sätt att söka efter traineeprogram hos ledande företag och rekryterare inom flera olika branscher.
traineeprograms.com Yrkesroller.se är Sveriges första sajt som ger korrekt och nyanserad bild av hur din karriär kan se ut, givet din utbildning. Genom att söka information om arbetsgivare, yrkesroller, universitet och utbildningar kan du hitta de arbetsgivare och de yrkesrollers som matchar dina behov och profil.

Universitet

Högskolan i Borås Högskolan i Borås Högskolan i Borås är en modern högskola med ca 11 800 studenter och 600 anställda, uppdelade på sex institutioner. Högskolan har program och kurser inom biblioteks- och informationsvetenskap, ekonomi och informatik, mode och textil, pedagogik, teknik och vårdvetenskap. Högskolan lockar studenter från hela landet, då några av utbildningarna inte finns på någon annan ort.
Gymnastik- och idrottshögskolan Gymnastik- och idrottshögskolan GIH är världens äldsta idrottshögskola och Sveriges främsta högskola för idrott, fysisk aktivitet och hälsa. Högskolan grundades 1813 och ägnar sig åt avancerad forskning inom idrottsområdet. Detta sker i samarbete med svenska och internationella universitet och högskolor.
Malmö Högskola Malmö Högskola Malmö Högskola är en modern högskola som grundades 1998 och har 1400 anställda samt 25 000 studenter som samarbetar i en internationell miljö. Malmö Högskola har mer än 90 separata utbildningsprogram, 500 kurser samt 90 kurser på engelska.
Stockholms Universitet Stockholms Universitet Vid Stockholms universitet pågår utbildning och forskning på högsta nivå. Här är mer än 50 000 studenter och 6 000 medarbetare verksamma inom humaniora, juridik, naturvetenskap, samhällsvetenskap och lärarutbildning i en miljö där öppna sinnen möts och utvecklas.
Uppsala Universitet Uppsala Universitet Uppsala universitet är nordens äldsta universitet och grundades 1477. Universitet har 9 fakulteter och ca 23 000 studenter, inom områdena teknik, humaniora och medicin. Universitet är ett av norra Europas högst rankade lärosäten och är känt för det stora antal nobelpristagare, regenter och statsministrar som studerat eller tjänstgjort på lärosätet.

Studentkårer och studentföreningar

Chalmers Sångkör Chalmers Sångkör Chalmers Sångkör är den mest skönsjungande föreningen inom Chalmers Studentkår, med anor från 1870-talet. Sångkören består av tre delkörer: Manskören, Damkören och den blandade Kammarkören med ett totalt medlemsantal på cirka 120. Chalmers Sångkör ger årligen ett flertal konserter.
Gotlands nation i Uppsala Gotlands nation i Uppsala Gotlands nation i Uppsala, grundades 1681, och vänder sig i första hand till studenter. Nationen har en mysig pub, fantastiskt fika och trevliga medlemmar.
Kuratorskonventet Kuratorskonventet Kuratorskonventet är samarbetsorganet för Uppsalas tretton studentnationer. Det bildades 1831 för att öka samarbetet mellan nationerna och tillvarata nationernas gemensamma intressen
Medicinska föreningen i Göteborg Medicinska föreningen i Göteborg Medicinska föreningen är en studentkår för apotekarstudenter, logopedstudenter, läkarstudenter och doktorander inom det medicinska området.
Medicinska föreningen vid Uppsala universitet Medicinska föreningen vid Uppsala universitet Medicinska Föreningen är studentkåren för studerande och doktorander på Läkar-, Biomedicinar- och Logopedprogrammet vid Uppsala universitet.
MEXIKA Mexika Studentföreningen Mexika, ”Mäklarexamen i Karlstad”, är till för Dig som läser Fastighetsekonomi vid Handelshögskolan, Karlstads universitet. Vår uppgift är att medverka för att Du skall få en ypperlig tid som student, med aktiviteter utanför studierna men även inom studierna. Föreningen jobbar tillsammans med programmet för att utveckla och förbättra situationen för Dig som student.
Studentkåren i Borås Studentkåren i Borås Studentkåren i Borås arbetar aktivt med att förbättra verksamheten vid högskolan och livet som student i Borås. Högskolans studenter bemannar genom studentkåren ca 150 uppdrag i ca 40 olika beredande, rådgivande, och beslutande organ inom och i anslutning till Högskolans organisation.
V-teknologsektionen V-teknologsektionen V-teknologsektionen på Chalmers verkar för att göra studietiden vid Byggingenjörsprogrammet samt Väg- och Vattenbyggnad ska bli så bra som möjligt. Utbildningsbevakning, studiesociala frågor och mottagningen av nya studenter är några av våra arbetsuppgifter.

Organisationer

SFS SFS SFS är den nationella studentorganisationen i Sverige och den samlade studentrösten som driver gränsöverskridande frågor som rör studenter på det nationella och internationella planet. SFS består av studentkårer från svenska universitet och högskolor.

Sajter

WebbTV WebbTV Här samlar vi all Sveriges webb-tv på ett och samma ställe. Kikar du i vår programlista hittar du över tusen timmar av TV-underhållning!

Hitta ett jobb hos LeoVegas