Student söker bostad | Studentlya.nu

 


Student söker bostad

ID: 12741

Beskrivning

Hej mitt namn är Daniel. Jag vet inte ifall det är särskilt etiskt att publicera en annons som köpare? Men jag gör det ändå!

Jag är en kille på 19 år snart 20 fyllda, och har kommit in på byggnadsingenjörsprogrammet på Halmstad högskola.. Jag behöver således en lägenhet i kontakt med stan. Dock behöver det inte vara väldigt centralt då jag kan tillämpa möjligheter som kollektiv kommunikation. Jag är en mogen och städad kille, röker inte och kommer inte något husdjur eller dylikt medtaga. Jag går även hellre ut på krogen än att föra oväsen hemma, med andra ord är en hemmafest som stör grannarna ingenting att oroa sig för. (Mer info om mig tas via telefon)

Som jag tidigare nämnt har jag inga problem ifall denna lägenhet befinner sig vid utkanten av Halmstad.. Dock vill jag inte heller behöva pendla 30 minuter för att ta mig till skolområdet. Helst skulle jag vilja under 3-5 år hyra en lägenhet under skolsäsongen, det vill säga betala hyra från i augusti till juni. (ifall detta nu inte passar, och jag måste betala för hela året kan vi diskutera det också.)
Självfallet kan man ta tillfället i akt och önskedrömma en aning.. En aning omformulerat vill jag således komma med önskemål, som självfallet inte är några form av krav.
Jag skulle gärna vilja hitta en bostad mellan 20-35 kvadrat, någorlunda centralt med en hyra på <3000 svenska riksdaler. Om hyran skulle överstiga detta belopp med någon hundralapp hit och dit skadar inte.
Om el, Internet, värme och vatten skulle ingå vore det oerhört bra. Jag skulle helst vilja inreda med egna medtagna möbler, alltså vore en omöblerad bostad toppen. Men ifall den nu skulle vara möblerad gråter jag inte över det.

Nog om önskemålen.. Jag är förövrigt en väldigt optimistisk person som glädjer mig över det mesta. Därför skulle ett oanvänt, extrarum hemma hos någon familj fungera alldeles utmärkt! Så ifall ni nu söker någon välstädad, artig kille som antingen inneboende eller kan få hyra en lägenhet, och om ni finner denna annons intressant.. Var inte rädda att plocka upp telefonen och höra av er till mig på 0765639943. Där nås jag alla dagar i veckan mellan 10.00-22.00.

Tack på förhand / Daniel.

  Område
 • Hallands
  Halmstad
  Adress
 • Slottsgatan 1
  30238
  HALMSTAD
  Boende
 • Studentboende
  Typ
 • Lägenhet 1:a hand
  Rum
 • 2
  Storlek
 • 30
  Hyra
 • 2 000

Datum

Tidigaste inflytt: 
måndag, augusti 20, 2012
Utflytt: 
söndag, juli 15, 2012

Intresseanmälningar

Endast medlemmar kan göra intresseanmälningar.
User ID: 135059

Hitta ett jobb hos LeoVegas